Modele thonjesh

. Si të Kemi një paraqitje që vlen për ditën Edhe natën, PA qenë nevoja që të kthehemi në shtëpi për t`u ndërruar? Festat e fundvitit pranojnë ngjyra pafund. Nëse NUK dëshironi t`i qëndroni besnike atyre tradicionaleve, eksperimentoni me ngjyra Neon APO pastel. Këtë vit thonjtë NUK kanë Fare regulla. Ideja e kadifes arrihet përmes pudrës ose një pluhuri të ngjashëm me ngjyrën e buzëkuqit, që Mund ta përhapni me furçë. Gjithsesi blogeret e modës janě Gjithmonë Këtu për të na ardhur në ndihmë, Duke na sjellë DISA nga kombinimet më "cool". Aplikoni buzëkuqin, duc e ndarë buzën në Katër gjysma. Në fillim aplikojeni nga jashtë Brenda, fillimisht të poshtmen dhe më pas të sipërmen. Xixat dhe shkëlqimi NUK Mund të mungojnë në fundvit. Nëse Jeni gati shkoni Tek e kuqja APO e Arta, në të kundërt provoni diçka që BIE më Pak në sy. Glitter-je rozë në Nude do të Ishte i përsosur. .

NUK është Gjithmonë e lehtë të kupte se cilat nuanca shkojnë bashkë. Shpesh Mund të gabojmë, por Koha ka treguar se Mund të mësojmë Edhe prej Tyre. Linjat e buzës të mjegullta janě në modë, kështu që shmangni të bëni një gjë shumë perfekte. KY HAP ka të bëjë më shumë me preferencat personale. Përdorni një laps buzësh që i Shkon buzëkuqit dhe nëse Doni zmadhojini Pak buzët, por MOS e teproni... Dhe s`ka rëndësi Fare nëse NUK keni shumë kohë APO Nerva të qetë për tu marrë me orë të tëra me to. Trendi i ri Ju thjeshton punë! Pavarësisht se Doni diçka "Casual" gjatë ditës ose të bëheni gati për në darkë, këto paraqitje garantojnë që do t`Ju Japin stilin nga Dita në natë. Vishja e Darkest është shumë lajkatare, AJO NUK është e nuancës e frikshme dhe NUK ka orare të ndara se Kur Mund ta vendosni.

Dhe njëkohësisht është më ngacmuese se e kuqja klasike. E Kush NUK ka vuajtur me rritjen e thonjve para epokës së tipsave? Harrojini dienjot me gurë të stërmëdhenj! Vizatimet e punuara me doré dhe të personalizuara janě gjithçka çfarë Ju duhet për të patur një pamje minimaliste dhe të çmendur në të njëjtën kohë. . Nga një llogaritje të Indeksit të Pasaportave rezulton se AJO e Emirateve të Bashkuara arabe është cilësuar si më e... Java e modës sollën dy trende për buzët: zgjidhni ngjyrë të Darkest dhe buzëkuqin mat. Thonjtë me xhel Mund të Dalin e të hyjnë 100 Herë nga Moda. Manikyr-i français është ai që do të ngelet Gjithmonë. Këtë seson provoni që français-il Klasik t`i shtoni Pak xixë ose ndonjë ngjyrë concert si jeshilja APO kuqja.

Kur Probajmo Puna Tek thonjtë, pavarësisht të gjithave Vajzat bashkohen në një pikë: një manikyr i mirë është qershia MBI tortë! Nëse keni bërë ndër MEND të gatuani për Errësira Familjen këtë muaj, do t`Ju këshillonim thonj të shkurtër dhe praktikë.

Comments are closed.